KinderdagverblijfVoor de eerste keer je baby wegbrengen naar het kinderdagverblijf? Dat is best spannend! Dan is het des te belangrijker dat je een plek vindt die goed voelt: waar professionele pedagogisch medewerkers met alle liefde je kleintje verzorgen zodat jij met een gerust hart naar je werk kunt.


Ontdekken en ontwikkelen
In onze mooie ruimte van de dagopvang willen we de kinderen vooral een gevoel van geborgenheid en vei­ligheid bieden. Met daarbij de nodige uitdaging om zich spelenderwijs en onder deskundige begeleiding te ontwikkelen. In een vertrouwde omgeving wordt je kind aangemoedigd om nieuwe dingen te ontdekken, te spelen met anderen en fijn op te groeien.We hechten veel waarde aan:
 
  • Een goede en vertrouwde relatie
  • Structuur en voorspelbaarheid
  • Een gezonde omgeving die voldoet aan de basisbehoeftes van onze kinderen
Peutergroep
Vanaf 2 jaar mag je kindje naar onze peutergroep. Samen met leeftijdgenootjes kan hij of zij de wereld ontdekken! De opvang, peuteropvang en de groepen 1 en 2 van de basisschool gebruiken dezelfde speelplaats, zo kunnen kinderen elkaar regelmatig ontmoeten. Extra leuk is dat de peutergroep zich naast het lokaal van groep 1 bevindt en de tussendeur regelmatig open is. Zo is de overgang naar de basisschool al  heel vertrouwd.

Meer informatie en tarieven
In onze folder dagopvang vind je alle informatie over onze kinderdagopvang. Ook vind je hier de tarieven. Op de website van GOO Opvang en Onderwijs vind je een rekentool om je uiteindelijke kosten te berekenen.


Neem vrijblijvend een kijkje
We kunnen je vertellen hoe leuk het op ons kindcentrum is, maar nog beter kun je zelf eens langskomen om de sfeer te ervaren. Je bent van harte welkom! Heb je vragen of wil je graag een rondleiding aanvragen? Stuur dan een mailtje naar info.cornelius@stichtinggoo.nl.


Inschrijven
Heb je je keuze al gemaakt en wil je je kind inschrijven voor onze kinderopvang? Hier vind je het inschrijfformulier voor dagopvang.