Buitenschoolse opvang

Zoek je voor of na schooltijd een veilige en vertrouwde plek waar je kind kan worden opgevangen?  Dan kun je terecht bij onze buitenschoolse opvang op ons kindcentrum. Onder buitenschoolse opvang verstaan we de tijden voor en na school van 7.00 uur tot 18.30 uur en de vakanties en studiedagen. De grote ruimte op de bovenverdieping is ingericht om 33  kinderen op te kunnen vangen. Als het weer het toelaat gaan we lekker buitenspelen of naar het pannaveldje.

GOO For Fun
De buitenschoolse opvang is vrije tijd voor jouw kind. In een huiselijke sfeer is er tijd voor een praatje, samen fruit te eten en plannen te maken voor de rest van de dag. De pedagogisch medewerkers hebben altijd een activiteit in petto. Met het leuke en uitdagende GOO For Fun programma bieden we je kind activiteiten waarmee hij of zij talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Maar de kinderen maken hun eigen keuzes in wat ze willen doen. Willen ze liever een spelletje doen, een potje voetbal spelen of even lekker chillen? Op de bso kan het allemaal!

Meer informatie
Voor alle opvangmogelijkheden, tarieven en voorwaarden verwijzen we je graag naar onze folder bso

Rondleiding of inschrijven
Wil je zelf eens komen kijken op de bso? We leiden je graag een keertje rond! Graag vooraf even een afspraak maken bij KC Cornelius via info.cornelius@stichtinggoo.nl. Heb je je keuze al gemaakt? Dan vind je hier het inschrijfformulier bso